Mennesker. Præstationer. Proces.

Core Strengths workshoppen lærer ledere og medarbejdere at iværksætte den rette interpersonelle styrke, i de rette situationer, for derigennem at skabe de bedste resultater for teamet og virksomheden.

Det handler om at tage ansvar – ledere og medarbejdere lærer at:

  • Anskue situationer på arbejdet korrekt.
  • Vælge fra en palette af styrker.
  • Tage ansvar for deres handlinger og resultater.

awarenessimage_new

Vores Strength Deployment Inventory (SDI) og Strengths Portrait online analyser er en vigtig ingridiens når du skal skabe en ansvarlig kultur.

Ved at analyserer deltagernes resultater kan der fokuseres på deltagernes bagvedliggende motivation for valg af styrker.

Tag som eksempel den interpersonelle styrke vi kalder ‘Inkluderende’. Afhængigt af den primære motivator, vil forskellige teammedlemmer have forskellige årsager til at vælge denne styrke:

  • Mennesker: ” Jeg ønsker at inkludere andre så de føler sig værdsat.”
  • Præstationer: ” Jeg ønsker at inkludere andre så alle føler et ansvar overfor opgaven.”
  • Proces: “Jeg ønsker at inkludere andre så der ikke går vigtig information tabt. “

Når man forstå egne og andres primære motivationsfaktorer, så kan man tage ansvar for valget af styrker man vælger at benytte og for resultatet. Det er en helt anden verden end en organisation hvor medarbejderne spilder deres energi på at beskylde andre for deres manglende resultater eller klage over at andre ikke løfter deres del.

Innovativ Workshop for exceptionelle præstationer

PSP er firmaet bag Core Strengths. PSP blev grundlagt i 1971, vi har kontorer i 14 lande og har trænet mere end 2 millioner mennekser på mere end 30 sprog.

Learn More