Metodiken

Core Strengths workshoppen har en unik tilgang til læring:

Core Strengths bygger på det solide Strength Deployment Inventory (SDI).
Siden starten i 1971 har SDI hjulpet mere end 2 millioner mennekser med at lære mere om hvordan man vælger den rette styrke til rette situation. SDI er således gennemtestet og solidt valideret.

Core Strengths workshoppen er interaktiv.
Deltagerne har under hele workshoppen rige muligheder for i mindre grupper at analyserer og diskutere deres SDI resultater med andre deltagere og på den måde opnå øget indsigt i egne og andres drivkrafter.

Core Strengths er empirisk opbygget.
Via en nyskabende videoplatform får deltagerne tre hovedkarakterer på deres respektive arbejdspladser og følge hvordan de opdager værdien af at tage ansvar for valg af rette styrke til rette situation.

Core Strengths har en unik tilgang til at hjælpe organisationer med at opbygge en kultur der gennemsyres af ansvar og ejerskab. Ansvar handler ikke kun om at fuldføre sine opgave, men i langt højere grad om at tage ejerskab over de personlige styrker som medarbejderne bevidst vælger at anvende  – og ejerskab overfor de konsekvenser der følger deres valg af styrker..

Core Strenghts lærer personer at:
Vurderer arbejdsrelateret situationer:

Analyserer hvad der sker i en given situation, hvordan deres opfattelse måske er forskellig fra andres og hvilke interpersonelle styrker der skal anvendes for at opnå det ønskede resultat.

Få det bedste ud af dine valg:

Du har flere styrker at trække på end du måske tror. Lær hvordan du kan trække på en hel palette af styrker – tag initiativet og foretag smarte valg.

Føle ansvar for handlinger og resultater:

At tage ejerskab for egne handlinger og de resultater mine handlinger skaber