Stærkt analyseværktøj

Strength Deployment Inventory (SDI) er et online analyse værktøj der er et centralt element i Core Strengths programmet.

Core Strength deltagere udfylder før workshoppen deres egen Strength Deployment Inventory og Strength Portrait analyse, som de så vil få lejlighed til at arbejde med under workshoppen og derved opnå indsigt i hvilke motivationsfaktorer der påvirker deres valg af styrker. Core Strengths workshoppen tager udgangspunkt i den enkelte deltager og med udgangspunkt i ovenstående analyser lærer deltagerne at vælge den rette styrke på rette tidspunkt.

SDI Rapport

SDI®

Strength Deployment Inventory (SDI) er et online analyseværktøj. Mere end 2.000.000 fra mere end 31 lande har allerede benyttet SDI til kortlægge deres motivation og værdisæt – hvilket gør SDI til et af de mest valide analyseværktøjer. SDI måler motivation under to forhold: når det går godt og når der er konflikt. Disse to forhold relaterer til hinanden. Når ting går godt sigter vi efter at opbygge vores selvværd, men når vi er i konflikt så motiveres vi til at beskytte eller forsvare vores selvværd. Derfor føles vores motivation forskellig under disse to forhold, og vi vælger forskellige styrker efter vores motivation.

At udfylde ens egen SDI er første skridt mod at lære hvordan man vælger de rette styrker på rette tidspunkt — den vigtigst lære i Core Strengths workshoppen.

Strengths Portrait Rapport

Strengths Portrait

Strengths Portrait er en valid analyse der illustrerer hvilke af de 28 styrker der passer dig bedst. Disse styrker er dem du er mest komfortabel med og som virker for dig i de fleste tilfælde.
Strengths Portrait hjælper også med at koble de personlige styrker til drivkraften bag – det motiverende værdisystem. Det motiverende værdisystem blev introduceret i 1980’erne af Dr. Elias Porter som en del af SDI. Styrker blev først identificeret af Erich Fromm. Porter forfinede listen af styrker yderligere ved hjælp af Q-methodology, en teknik udviklet af William Stephenson. Senere opdateringer er baseret på forskning af Dr. Tim Scudder.