SDI – En central del

Omdrejningspunktet for al Core Strengths træning er Strength Deployment Inventory (SDI), et analyseværktøj som anvendes i mere end 31 lande og er benyttet af mere end 2 millioner mennesker.

SDI har en central placering i Core Strengths træningen – Ved at måle hvad der motiverer den enkelte deltagers adfærd i situationer hvor det går godt og hvordan disse motivationsfaktorer ændres når personen oplever en konflikt.

Hvor mange andre værktøjer måler adfærd, så går SDI skridtet videre og kortlægger den underlæggende motivation og værdier der styrer adfærden.

Core Strengths deltagerne udfylder før workshoppen deres egen SDI og vil så i løbet af workshoppen arbejde med deres profil – og opnå værdifuld indsigt via diskussioner og analyse af deres profil.

En innovativ videoplatform er med til at styrke læringen

Videoer der følger tre personer – en arkitekt, en ingeniør og en leder – i forskellige arbejdsrelateret situationer er med til at vunderbygge de vigtige læringspunkter for deltagerne. Hver video viser adfærd og kognitive mønstre for de forskellige motiverende værdisystemer i Strength Deployment Inventory.

Deltagerne får med hver video indsigt i hvad der motiverer deres opfattelse af forskellige situationer og deres adfærd. De får indblik i hvordan deres opfattelse kan være anerledes end andres og de får viden til at vurderer forskellige situationer med henblik på at vælge den rette interpersonelle styrke for at opnå de ønskede resultater.

Videoer understøtter således læringen i Core Strengths workshoppen og skaber en stærk og vedvarende læringsoplevelse.