Bliv certificeret i Core Strengths

Din virksomhed er unik og derfor kan det nogle gange være en fordel at det er folk med et indgående kendskab til din virksomhed der står uddannelsen af jeres medarbejdere. Core Strengths er specifikt designet til at blive leveret af jeres egne undervisere.

Kom igang med det samme med en certificering.
Core Strengths hjælper organisationer med at skabe en kultur der bygger på ansvarlighed og ejerskab - ved at lære medarbejderne at:
Forståelse for situationer på arbejdspladsen:

Analysere hvad der sker i en situation, hvordan deres opfattelse kan være anderledes end andres og hvilke personlige styrker der bør trækkes på for at opnå det bedste resultat.

Foretag bevidste valg:

Blive bevidst om at man har flere styrker til rådighed end man troede. Lære at anvende hele paletten af styrker og derigennem frigøre initiativet til proaktivt vælge den rette styrke til den rette situation.

Stå til ansvar for handlinger og resultat:

Få indsigt i hvorledes man kan tage ejerskab for sine handlinger og konskvensen af dem.

Core Strengths workshoppen er unik på flere måder:
Workshoppen bygger på Strength Deployment Inventory.

Siden starten i 1971 har SDI hjulpet mere end 2 millioner mennensker med at få en bedre forståelse for deres relationer. SDI har hjulpet dem med at blive bevidste om hvilke styrker de benytter i hvilke situationer og hvordan det påvirker deres relationer.

Workshoppen er interaktiv.

Deltagerne har en række muligheder i løbet af workshoppen for at analysere og diskutere deres SDI resultat med andre deltagere i små grupper og få yderligere indsigt i egne og andres motivation og valg af styrker.

Understøttet af video.

Via en innovativ videoplatform følger deltageren tre hovedpersoner og deres lærerige rejse hvor de i forskellige situationer lærer hvordan de aktivt kan vælge brug af styrker.